Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
Назва: | Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ОНАХТ |
Ключові слова: | кава органолептична оцінка балова шкала кофе органолептическая оценка балловая шкала сoffee organoleptic evaluation mark scale |
Короткий огляд (реферат): | Робота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики. Работа содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики. The work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227 |
ISSN: | 2073–8730 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної.pdf | 123,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.