Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-12T13:59:19Z-
dc.date.available2013-02-12T13:59:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459.ru_RU
dc.identifier.issn2073–8730-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227-
dc.description.abstractРобота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики.ru_RU
dc.description.abstractРабота содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики.-
dc.description.abstractThe work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОНАХТru_RU
dc.subjectкаваru_RU
dc.subjectорганолептична оцінкаru_RU
dc.subjectбалова шкалаru_RU
dc.subjectкофеru_RU
dc.subjectорганолептическая оценкаru_RU
dc.subjectбалловая шкалаru_RU
dc.subjectсoffeeru_RU
dc.subjectorganoleptic evaluationru_RU
dc.subjectmark scaleru_RU
dc.titleРозробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинноїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.