Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-12T13:59:19Z | - |
dc.date.available | 2013-02-12T13:59:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459. | ru_RU |
dc.identifier.issn | 2073–8730 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227 | - |
dc.description.abstract | Робота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики. | ru_RU |
dc.description.abstract | Работа содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики. | - |
dc.description.abstract | The work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ОНАХТ | ru_RU |
dc.subject | кава | ru_RU |
dc.subject | органолептична оцінка | ru_RU |
dc.subject | балова шкала | ru_RU |
dc.subject | кофе | ru_RU |
dc.subject | органолептическая оценка | ru_RU |
dc.subject | балловая шкала | ru_RU |
dc.subject | сoffee | ru_RU |
dc.subject | organoleptic evaluation | ru_RU |
dc.subject | mark scale | ru_RU |
dc.title | Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної.pdf | 123,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.