Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Назва: Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
Ключові слова: тропічні олії
біологічна цінність
фізіологічна цінність
тропические масла
биологическая ценность
физиологическая ценность
tropical oils
biological value
the physiological value
Короткий огляд (реферат): Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність.
Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность.
The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.