Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Назва: | Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського |
Ключові слова: | тропічні олії біологічна цінність фізіологічна цінність тропические масла биологическая ценность физиологическая ценность tropical oils biological value the physiological value |
Короткий огляд (реферат): | Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність. Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность. The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКТІВ, ЯКІ МІСТЯТЬ ТРОПІЧНІ ОЛІЇ.pdf | 83,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.