Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Title: | Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії |
Authors: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Citation: | Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського |
Keywords: | тропічні олії біологічна цінність фізіологічна цінність тропические масла биологическая ценность физиологическая ценность tropical oils biological value the physiological value |
Abstract: | Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність. Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность. The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКТІВ, ЯКІ МІСТЯТЬ ТРОПІЧНІ ОЛІЇ.pdf | 83,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.