Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-13T08:57:55Z-
dc.date.available2013-02-13T08:57:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228-
dc.description.abstractВизначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність.ru_RU
dc.description.abstractОпределены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность.-
dc.description.abstractThe chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановськогоru_RU
dc.subjectтропічні оліїru_RU
dc.subjectбіологічна цінністьru_RU
dc.subjectфізіологічна цінністьru_RU
dc.subjectтропические маслаru_RU
dc.subjectбиологическая ценностьru_RU
dc.subjectфизиологическая ценностьru_RU
dc.subjecttropical oilsru_RU
dc.subjectbiological valueru_RU
dc.subjectthe physiological valueru_RU
dc.titleФормування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні оліїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.