Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-13T08:57:55Z | - |
dc.date.available | 2013-02-13T08:57:55Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228 | - |
dc.description.abstract | Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність. | ru_RU |
dc.description.abstract | Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность. | - |
dc.description.abstract | The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського | ru_RU |
dc.subject | тропічні олії | ru_RU |
dc.subject | біологічна цінність | ru_RU |
dc.subject | фізіологічна цінність | ru_RU |
dc.subject | тропические масла | ru_RU |
dc.subject | биологическая ценность | ru_RU |
dc.subject | физиологическая ценность | ru_RU |
dc.subject | tropical oils | ru_RU |
dc.subject | biological value | ru_RU |
dc.subject | the physiological value | ru_RU |
dc.title | Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКТІВ, ЯКІ МІСТЯТЬ ТРОПІЧНІ ОЛІЇ.pdf | 83,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.