Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Прес-кур’єр

Анотація

У навчальному посібнику розглянуті теоретичні й практичні питання моніторингу світових ринків харчової сировини та продукції АПК, викладені основні принципи дослідження сучасних ринків, методики аналізу й прогнозу кон'юнктури ринків з урахуванням особливостей економіки України. Позначено конкретні напрямки вдосконалювання кон'юнктурної роботи в умовах підприємництва.
В учебном пособии рассмотрены теоретические и практические вопросы мониторинга мировых рынков пищевого сырья и продукции АПК, изложены основные принципы исследования современных рынков, методики анализа и прогноза конъюнктуры рынков с учетом особенностей экономики Украины. Обозначены конкретные направления совершенствования конъюнктурной работы в условиях предпринимательства.
In the tutorial the theoretical and practical issues of monitoring of global food markets of raw materials and agricultural products, the basic principles of modern research markets, methods of analysis and forecast market conditions taking into account the characteristics of the economy of Ukraine. Marked improvement of specific areas of market operations in the context of entrepreneurship.

Опис

Бібліографічний опис

Грінченко Р. В. Моніторинг світових ринків харчової сировини та продукції АПК: навчальний посібник // Р. В. Грінченко, В. Р. Кучеренко, А. В. Андрейченко. - Одеса: Прес-кур’єр, 2013. – 112 с.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються