Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2380
Назва: | Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК |
Інші назви: | Мониторинг мировых рынков пищевого сырья и продукции АПК Monitoring of global market of food raw materials and agricultural products |
Автори: | Грінченко, Р.В. Гринченко, Р.В. Grinchenko, R. |
Бібліографічний опис: | Грінченко Р. В. Моніторинг світових ринків харчової сировини та продукції АПК: навчальний посібник // Р. В. Грінченко, В. Р. Кучеренко, А. В. Андрейченко. - Одеса: Прес-кур’єр, 2013. – 112 с. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Прес-кур’єр |
Ключові слова: | світовий ринок харчової сировини та продукції АПК моніторинг кон’юнктура тенденції оцінка аналіз мировой рынок пищевого сырья и продукции АПК мониторинг конъюнктура тенденции оценка анализ world market of food raw materials and agricultural products monitoring market conditions trends assessment analysis |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуті теоретичні й практичні питання моніторингу світових ринків харчової сировини та продукції АПК, викладені основні принципи дослідження сучасних ринків, методики аналізу й прогнозу кон'юнктури ринків з урахуванням особливостей економіки України. Позначено конкретні напрямки вдосконалювання кон'юнктурної роботи в умовах підприємництва. В учебном пособии рассмотрены теоретические и практические вопросы мониторинга мировых рынков пищевого сырья и продукции АПК, изложены основные принципы исследования современных рынков, методики анализа и прогноза конъюнктуры рынков с учетом особенностей экономики Украины. Обозначены конкретные направления совершенствования конъюнктурной работы в условиях предпринимательства. In the tutorial the theoretical and practical issues of monitoring of global food markets of raw materials and agricultural products, the basic principles of modern research markets, methods of analysis and forecast market conditions taking into account the characteristics of the economy of Ukraine. Marked improvement of specific areas of market operations in the context of entrepreneurship. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2380 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК.pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.