Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрінченко, Р.В.-
dc.contributor.authorГринченко, Р.В.-
dc.contributor.authorGrinchenko, R.-
dc.date.accessioned2014-10-15T06:32:41Z-
dc.date.available2014-10-15T06:32:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГрінченко Р. В. Моніторинг світових ринків харчової сировини та продукції АПК: навчальний посібник // Р. В. Грінченко, В. Р. Кучеренко, А. В. Андрейченко. - Одеса: Прес-кур’єр, 2013. – 112 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2380-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуті теоретичні й практичні питання моніторингу світових ринків харчової сировини та продукції АПК, викладені основні принципи дослідження сучасних ринків, методики аналізу й прогнозу кон'юнктури ринків з урахуванням особливостей економіки України. Позначено конкретні напрямки вдосконалювання кон'юнктурної роботи в умовах підприємництва.ru_RU
dc.description.abstractВ учебном пособии рассмотрены теоретические и практические вопросы мониторинга мировых рынков пищевого сырья и продукции АПК, изложены основные принципы исследования современных рынков, методики анализа и прогноза конъюнктуры рынков с учетом особенностей экономики Украины. Обозначены конкретные направления совершенствования конъюнктурной работы в условиях предпринимательства.-
dc.description.abstractIn the tutorial the theoretical and practical issues of monitoring of global food markets of raw materials and agricultural products, the basic principles of modern research markets, methods of analysis and forecast market conditions taking into account the characteristics of the economy of Ukraine. Marked improvement of specific areas of market operations in the context of entrepreneurship.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherПрес-кур’єрru_RU
dc.subjectсвітовий ринок харчової сировини та продукції АПКru_RU
dc.subjectмоніторингru_RU
dc.subjectкон’юнктураru_RU
dc.subjectтенденціїru_RU
dc.subjectоцінкаru_RU
dc.subjectаналізru_RU
dc.subjectмировой рынок пищевого сырья и продукции АПКru_RU
dc.subjectмониторингru_RU
dc.subjectконъюнктураru_RU
dc.subjectтенденцииru_RU
dc.subjectоценкаru_RU
dc.subjectанализru_RU
dc.subjectworld market of food raw materials and agricultural productsru_RU
dc.subjectmonitoringru_RU
dc.subjectmarket conditionsru_RU
dc.subjecttrendsru_RU
dc.subjectassessmentru_RU
dc.subjectanalysisru_RU
dc.titleМоніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПКru_RU
dc.title.alternativeМониторинг мировых рынков пищевого сырья и продукции АПКru_RU
dc.title.alternativeMonitoring of global market of food raw materials and agricultural productsru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.