Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2401
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарська, І.О. | - |
dc.contributor.author | Жарская, И.А. | - |
dc.contributor.author | Zharska, I. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-17T10:56:44Z | - |
dc.date.available | 2014-10-17T10:56:44Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Жарська І. О. Використання сумісного аналізу для дослідження поведінки споживачів освітніх послуг / І. О. Жарська, В. М. Неткова // Вісник КНУТД. – 2014. – №4(78). – С. 51-60. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2401 | - |
dc.description.abstract | На основі аналізу послуг вищих навчальних закладів визначені атрибути освітньої послуги та їх рівні. Розроблено три профілі послуги «Навчання за спеціальністю «Маркетинг». Проведено письмове опитування студентів 2-4 курсів Одеського національного економічного університету і виявлено, що переважна більшість студентів прагне отримувати послуги високого рівня і готова сплачувати за це більшу вартість. Аналіз отриманих результатів виконано за допомогою інструментів числового процесору Excel та пакету статистичного аналізу даних SPSS. | ru_RU |
dc.description.abstract | На основе анализа услуг высших учебных заведений определены атрибуты образовательной услуги и их уровни. Разработаны три профиля услуги «Обучение по специальности« Маркетинг ». Проведен письменный опрос студентов 2-4 курсов Одесского национального экономического университета и выявлено, что подавляющее большинство студентов стремится получать услуги высокого уровня и готова платить за это большую стоимость. Анализ полученных результатов выполнен с помощью инструментов числового процессора Excel и пакета статистического анализа данных SPSS. | - |
dc.description.abstract | Purpose: Development of methodological basis of the conjoint analysis in the field of education. Methodology: marketing research of consumer preferences of students of higher educational establishments in the form of a written survey and analysis of the results obtained using the tools of numerical processor Excel and statistical data analysis package SPSS. Findings: were identified attributes of educational service and their levels. It was developed three profiles of service «Study on specialty «Marketing». A survey has been conducted with students 2-4 courses of Odessa National Economic University and found that the majority of students seeks to get high quality services and ready to pay for this higher cost. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Київський національний університет технологій і дизайну | ru_RU |
dc.subject | освітня послуга | ru_RU |
dc.subject | поведінка споживача | ru_RU |
dc.subject | сумісний аналіз | ru_RU |
dc.subject | атрибут | ru_RU |
dc.subject | профіль | ru_RU |
dc.subject | рівень | ru_RU |
dc.subject | образовательная услуга | ru_RU |
dc.subject | поведение потребителя | ru_RU |
dc.subject | совместный анализ | ru_RU |
dc.subject | атрибут | ru_RU |
dc.subject | профиль | ru_RU |
dc.subject | уровень | ru_RU |
dc.subject | educational services | ru_RU |
dc.subject | consumer behavior | ru_RU |
dc.subject | conjoint analysis | ru_RU |
dc.subject | attribute | ru_RU |
dc.subject | profile | ru_RU |
dc.subject | level | ru_RU |
dc.title | Використання сумісного аналізу для дослідження поведінки споживачів освітніх послуг | ru_RU |
dc.title.alternative | Использование совместного анализа для исследования поведения потребителей образовательных услуг | ru_RU |
dc.title.alternative | Using of conjoint analysis for research of behavior consumers of educational services | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу та міжнародної логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання сумісного аналізу для дослідження поведінки споживачів освітніх послуг.pdf | 342,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.