Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405
Назва: Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Электронное меню как средство совершенствования системы заказов на предприятиях ресторанного хозяйства
Electronic menu as a means of improving the system of orders in the restaurant business enterprises
Автори: Супрученко, О.Л.
Супрученко, О.Л.
Supruchenko, O.
Бібліографічний опис: Супрученко О. Л. Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства / О. Л. Супрученко // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: матеріали науково-практичної конференції. – Одеса, 2014. – С. 84-86.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанне господарство
електронне меню
система замовлень
ресторанное хозяйство
электронное меню
система заказов
restaurant management
electronic menu
ordering system
Короткий огляд (реферат): У тезах доповіді проаналізовано вимоги до оформлення меню в залежності від класу та типу підприємства ресторанного господарства. В час інноваційних технологій неможливо представити будь-яку сферу життя, яка не наповнена автоматизованими системами та комп’ютерами. Так й діяльність підприємств ресторанного господарства з кожним днем все більше наповнюється автоматизацією. Зокрема, як засіб удосконалення системи замовлень можна виокремити електронне меню. Виокремлено його переваги та недоліки. Запропоновано запровадження електронного меню у ресторанах.
В тезисах доклада проанализированы требования к оформлению меню в зависимости от класса и типа предприятия ресторанного хозяйства. Во время инновационных технологий невозможно представить любую сферу жизни, которая не наполнена автоматизированными системами и компьютерами. Так и деятельность предприятий ресторанного хозяйства с каждым днем все больше наполняется автоматизацией. В частности, как средство совершенствования системы заказов можно выделить электронное меню. Выделены его преимущества и недостатки. Предложено внедрение электронного меню в ресторанах.
The theses of the report analyzes the requirements for the menu depending on the class and type of company restaurants. At the time of innovative technologies is impossible to imagine any area of life that is filled with automated systems and computers. Activities of enterprises restaurants every day more and more filled with automation. In particular, as a means of improving the system of orders can highlight electronic menu. Are pointed out its advantages and disadvantages. Proposed introduction of electronic menus in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.