Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСупрученко, О.Л.-
dc.contributor.authorСупрученко, О.Л.-
dc.contributor.authorSupruchenko, O.-
dc.date.accessioned2014-10-23T06:19:36Z-
dc.date.available2014-10-23T06:19:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСупрученко О. Л. Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства / О. Л. Супрученко // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: матеріали науково-практичної конференції. – Одеса, 2014. – С. 84-86.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405-
dc.description.abstractУ тезах доповіді проаналізовано вимоги до оформлення меню в залежності від класу та типу підприємства ресторанного господарства. В час інноваційних технологій неможливо представити будь-яку сферу життя, яка не наповнена автоматизованими системами та комп’ютерами. Так й діяльність підприємств ресторанного господарства з кожним днем все більше наповнюється автоматизацією. Зокрема, як засіб удосконалення системи замовлень можна виокремити електронне меню. Виокремлено його переваги та недоліки. Запропоновано запровадження електронного меню у ресторанах.ru_RU
dc.description.abstractВ тезисах доклада проанализированы требования к оформлению меню в зависимости от класса и типа предприятия ресторанного хозяйства. Во время инновационных технологий невозможно представить любую сферу жизни, которая не наполнена автоматизированными системами и компьютерами. Так и деятельность предприятий ресторанного хозяйства с каждым днем все больше наполняется автоматизацией. В частности, как средство совершенствования системы заказов можно выделить электронное меню. Выделены его преимущества и недостатки. Предложено внедрение электронного меню в ресторанах.-
dc.description.abstractThe theses of the report analyzes the requirements for the menu depending on the class and type of company restaurants. At the time of innovative technologies is impossible to imagine any area of life that is filled with automated systems and computers. Activities of enterprises restaurants every day more and more filled with automation. In particular, as a means of improving the system of orders can highlight electronic menu. Are pointed out its advantages and disadvantages. Proposed introduction of electronic menus in restaurants.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectелектронне менюru_RU
dc.subjectсистема замовленьru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectэлектронное менюru_RU
dc.subjectсистема заказовru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectelectronic menuru_RU
dc.subjectordering systemru_RU
dc.titleЕлектронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeЭлектронное меню как средство совершенствования системы заказов на предприятиях ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeElectronic menu as a means of improving the system of orders in the restaurant business enterprisesru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.