Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2406
Title: | Ресурсозберігаюча складова як аспект екологізації виробництва |
Other Titles: | Ресурсосберегающая составляющая как аспект экологизации производства Conserving resources as an integral part of cleaner production |
Authors: | Андрєєва, Н.М. Андреева, Н.Н. Andryeyeva, N. |
Citation: | Андрєєва Н. М. Ресурсозберігаюча складова як аспект екологізації виробництва / Н. М. Андрєєва, М. В. Барун // Економічні інновації. – 2014. – № 57. – С. 24-31. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень |
Keywords: | екологізація виробництва мотивація рівень екологізації экологизация производства мотивация уровень экологизации cleaner production motivation level of greening |
Abstract: | У статті наведено основні принципи впровадження ресурсозбереження як складової екологізації виробництва, запропоновано напрямки екологізації виробничої діяльності та мотиваційне підґрунтя цього процесу. Розглянуті методичні підходи щодо критеріальної бази оцінки рівня екологізації. В статье приведены основные принципы внедрения ресурсосбережения как составляющей экологизации производства, предложены направления экологизации производственной деятельности и мотивационная подоплека этого процесса. Рассмотрены методические подходы к критериальной базы оценки уровня экологизации. The article presents the basic implementation principles of resource saving as part of cleaner production areas proposed greening of industrial activity and motivational basis of this process. Methodical approaches to assessment of criteria base level greening. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2406 |
Appears in Collections: | Кафедра маркетингу та міжнародної логістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресурсозберігаюча складова як аспект екологізації виробництва.PDF | 5,97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.