Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/245
Назва: Конкурентоспроможність підприємства : оцінка рівня та напрями підвищення
Автори: Кафедра економіки підприємства
Кафедра экономики предприятия
Enterprise Economy Department
Бібліографічний опис: Конкурентоспроможність підприємства: оцінка рівня та напрями підвищення: монографія / за заг. ред. О. Г. Янкового. – Одеса: Атлант, 2013.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Атлант
Короткий огляд (реферат): В монографії представлені наукові результати та напрацювання членів кафедри економіки підприємства Одеського національного економічного університету, отримані в процесі виконання п’ятирічної комплексної науково-дослідної роботи за темою «Чинники та шляхи посилення конкурентоздатності і підвищення ефективності роботи підприємств в галузях народного господарства України». В книзі розглянуто теоретичні та практичні питання сутності поняття конкуренто- спроможності продукції і промислових підприємств, методи оцінювання іі рівня, фактори та резерви підвищення конкурентоздатності в сучасних умовах вітчизняної економіки. Рекомендується для студентів, аспірантів, докторантів, викладачів та науковців, що досліджують проблеми росту конкурентоспроможності господарських систем.
Опис: наукове видання
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/245
ISSN: 978-966-2361-76-6 В
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА Янковий О.Г..pdf10,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.