Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
Title: | Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення |
Other Titles: | Оценка конкурентоспособности предприятия перерабатывающей отрасли и разработка рекомендаций по её повышению The rating the competitiveness of enterprises of the processing industry and the development of recommendations for the improvement of its |
Authors: | Павлова, Т.В. Павлова, Т.В. Pavlova, T. |
Citation: | Павлова Т. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення: звіт про науково-дослідну роботу / Т. В. Павлова, А. Л. Сабадирьова, Д. Е. Салавеліс. – Одеса, 2013. – 172 с. |
Issue Date: | 2013 |
Keywords: | галузь підприємство стратегія потенціал конкурентоспроможність отрасль предприятие стратегия потенциал конкурентоспособность industry enterprise strategy potential competitiveness |
Abstract: | Об’єктом наукового дослідження є підприємства переробної галузі, як складові господарського комплексу Одеського регіону. Предметом наукового дослідження є наукові і методичні підходи до процесу забезпечення конкурентоспроможності підприємства переробної галузі. Мета роботи полягає у використанні методичних підходів і розробці методики забезпечення конкурентоспроможності потенціалу підприємства. Объектом научного исследования являются предприятия перерабатывающей отрасли, как составляющие хозяйственного комплекса Одесского региона. Предметом научного исследования являются научные и методические подходы к процессу обеспечения конкурентоспособности потенциала предприятия перерабатывающей отрасли. Цель работы состоит в использовании методических подходов и разработке методики обеспечения конкурентоспособности потенциала предприятия. Object of scientific research are the enterprises of the processing industry, as components of the economic complex of the Odessa region. Subject of scientific research is scientific and methodical approaches to the process of ensuring the competitiveness of the enterprise potential of the processing industry. The aim of the work is the use of methodological approaches and the development of methods to ensure the competitiveness of the enterprise potential. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528 |
Appears in Collections: | Кафедра статистики та математичних методів в економіці |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.