Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2546
Назва: Теоретичні аспекти конкурентоспроможності готельного підприємства
Інші назви: Теоретические аспекты конкурентоспособности гостиничного предприятия
The theoretical aspects of holel competitiveness
Автори: Бортник, Л.В.
Бортник, Л.В.
Bortnyk, L.
Бібліографічний опис: Бортник Л. В. Теоретичні аспекти конкурентоспроможності готельного підприємства / Л. В. Бортник // «Актуальні проблеми використання економічного потенціалу: держава, регіон, підприємство»: Матеріали ІII Всеукраїнської наук.-практ. конф. , (Бердянськ, 10-11 квітня 2014 р.) – Донецьк : Донбас, 2014. – С. 231-232.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Донбас
Ключові слова: конкурентоспроможність
готель
рентабельність
частка ринку
рівень споживчої атрактивності
конкурентоспособность
гостиница
рентабельность
доля рынка
уровень потребительской аттрактивности
сompetitiveness
hotel
profitability
market share
consumer attractiveness rate
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність компаративного, ресурсного і системного підходів до визначення категорії «конкурентоспроможність підприємства». Дано авторське визначення поняттю «конкурентоспроможність підприємства готельного бізнесу» та охарактеризовано її основні складники.
Рассмотрено сущность компаративного, ресурсного и системного подходов к определению категории «конкурентоспособность предприятия». Дано авторское определение понятию «конкурентоспособность предприятия гостиничного бизнеса» и охарактеризованы ее основные составляющие элементы.
The essence of comparative, resource and system approaches to the definition of the category "enterprise competitiveness" has been considered. The author’s definition of the concept “hotel competitiveness” has been provided and its main components have been characterized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2546
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.