Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Title: Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Other Titles: Разработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервов
Development of methodology for determination of competitive potential canned milk
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.
Issue Date: 2014
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Keywords: конкурентний потенціал
локальні потенціали
інтегральний показник
рівень якості
молочні консерви
конкурентный потенциал
локальные потенциалы
интегральный показатель
уровень качества
молочные консервы
competitive potential
local potentials
integral indicator
level of quality canned milk
Abstract: У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.
The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.