Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2014-11-18T13:06:59Z-
dc.date.available2014-11-18T13:06:59Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.ru_RU
dc.description.abstractВ статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.-
dc.description.abstractThe article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійru_RU
dc.subjectконкурентний потенціалru_RU
dc.subjectлокальні потенціалиru_RU
dc.subjectінтегральний показникru_RU
dc.subjectрівень якостіru_RU
dc.subjectмолочні консервиru_RU
dc.subjectконкурентный потенциалru_RU
dc.subjectлокальные потенциалыru_RU
dc.subjectинтегральный показательru_RU
dc.subjectуровень качестваru_RU
dc.subjectмолочные консервыru_RU
dc.subjectcompetitive potentialru_RU
dc.subjectlocal potentialsru_RU
dc.subjectintegral indicatorru_RU
dc.subjectlevel of quality canned milkru_RU
dc.titleРозробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервівru_RU
dc.title.alternativeРазработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервовru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of methodology for determination of competitive potential canned milkru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.