Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-18T13:06:59Z | - |
dc.date.available | 2014-11-18T13:06:59Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов. | - |
dc.description.abstract | The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | ru_RU |
dc.subject | конкурентний потенціал | ru_RU |
dc.subject | локальні потенціали | ru_RU |
dc.subject | інтегральний показник | ru_RU |
dc.subject | рівень якості | ru_RU |
dc.subject | молочні консерви | ru_RU |
dc.subject | конкурентный потенциал | ru_RU |
dc.subject | локальные потенциалы | ru_RU |
dc.subject | интегральный показатель | ru_RU |
dc.subject | уровень качества | ru_RU |
dc.subject | молочные консервы | ru_RU |
dc.subject | competitive potential | ru_RU |
dc.subject | local potentials | ru_RU |
dc.subject | integral indicator | ru_RU |
dc.subject | level of quality canned milk | ru_RU |
dc.title | Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів | ru_RU |
dc.title.alternative | Разработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервов | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of methodology for determination of competitive potential canned milk | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів.pdf | 292,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.