Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2629
Назва: Оцінка конкурентоспроможності молокопереробних підприємств на основі організаційно-економічних складових
Інші назви: Оценка конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий на основе организационно-экономических составляющих
Competitiveness evaluation of the dairy-processing enterprises on basis of organizational and economic components
Автори: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Бібліографічний опис: Молла М. Г. Оцінка конкурентоспроможності молокопереробних підприємств на основі організаційно-економічних складових / М. Г. Молла // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики : матеріали третьої міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 18-19 верес. 2014 р.). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 20–21.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкурентоспроможність
складові
молокопереробні підприємства
конкурентоспособность
составляющие
молокоперерабатывающие предприятия
competitiveness
components
dairy-processing enterprises
Короткий огляд (реферат): В тезисах досліджено методичний підхід оцінки конкурентоспроможності на основі організаційно-економічних складових.
В тезисах исследован методический подход оценки конкурентоспособности на основе организационно-экономических составляющих.
The methodological approach of the competitiveness evaluation on basis of organizational and economic components was researched in the thesis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2629
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.