Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorMolla, M.-
dc.date.accessioned2014-11-27T09:09:28Z-
dc.date.available2014-11-27T09:09:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМолла М. Г. Оценка организационно-экономических составляющих конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий / М. Г. Молла // Экономика и предпринимательство. – 2014. – № 1. – Ч. 2 (42–2). – С. 527–531.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2630-
dc.description.abstractВ статье приведена методика оценки организационно-экономических составляющих конкурентоспособности предприятия. Каждая составляющая является латентной величиной. Поэтому предлагается использовать методику оценку латентных показателей на основе метрик расстоянии и схожести, то есть таксономии. В работе приведен алгоритм классической, модифицированной, а также интегральной оценки латентного показателя. Практическое применение теоретических разработок было проведено на молокоперерабатывающих предприятиях Одесской и Николаевской области Украины. В результате проведенной оценки выявлены слабые составляющие, на которые следует направить мероприятия для повышения уровня конкурентоспособности предприятия.ru_RU
dc.description.abstractУ статті наведена методика оцінки організаційно-економічних складових конкурентоспроможності підприємства. Кожна складова є латентною величиною. Тому пропонується використовувати методику оцінку латентних показників на основі метрик відстані і схожості, тобто таксономії. У роботі наведено алгоритм класичної, модифікованої, а також інтегральної оцінки латентного показника. Практичне застосування теоретичних розробок було проведено на молокопереробних підприємствах Одеської та Миколаївської області України. В результаті проведеної оцінки виявлені слабкі складові, на які слід спрямувати заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства.-
dc.description.abstractThe article describes a method of evaluation of organizational and economic pillars of competitiveness of the enterprise. Every component is a latent variable. It is therefore proposed to use the methods of assessment of latent indicators on the basis of metric distances and similarity, that is, taxonomy. The classical, modified, and the integral algorithms of evaluation of latent indicator were presented in this work. Practical use of theoretical researches were conducted in milk processing enterprises of the Odessa and Nikolaev region, Ukraine. The assessment revealed weak components, which should be sent activities to increase the level of competitiveness of the enterprise.-
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectорганизационно-экономические составляющиеru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectлатентный показательru_RU
dc.subjectоценка составляющихru_RU
dc.subjectметод таксономииru_RU
dc.subjectорганізаційно-економічні складовіru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectлатентний показникru_RU
dc.subjectоцінка складовихru_RU
dc.subjectметод таксономіїru_RU
dc.subjectorganizational and economic componentsru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectlatent indicator assessment componentsru_RU
dc.subjectmethod of taxonomyru_RU
dc.titleОценка организационно-экономических составляющих конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativeОцінка організаційно-економічних складових конкурентоспроможності молокопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeEvaluation of the organizational and economic pillars of competitiveness of dairy enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.