Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667
Назва: Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств
Інші назви: Формирование ассортиментной стратегии мясоперерабатывающих предприятий
The forming of assortment strategy for meat-processing industry
Автори: Дяченко, Л.Е.
Безнесюк, Я.М.
Дяченко, Л.Э.
Безнесюк, Я.Н.
Dyachenko, L.
Beznesyuk, Y.
Бібліографічний опис: Дяченко Л. Е. Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств / Л. Е. Дяченко, Я. М. Безнесюк // Аграрний вісник Причорномор’я. – 2012. - № 65. - С. 63-66.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Ключові слова: асортиментна стратегія
м’ясопереробна промисловість
методи стратегічного аналізу
матриця БКГ
ассортиментная стратегия
мясоперерабатывающая промышленность
методы стратегического анализа
матрица БКГ
assortment strategy
meat-processing industry
methods of Strategic analysis
BCG matrix
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто необхідність формування асортиментної стратегії для м’ясопереробних підприємств. Побудовано матрицю БКГ та проаналізовано отримані результати, сформовано висновки щодо основних тенденції асортиментної політики м’ясопереробних підприємств.
В статье рассмотрена необходимость формирования ассортиментной стратегии для мясоперерабатывающих предприятий. Построено матрицу БКГ и проанализированы полученные результаты, сформулированы выводы относительно основных тенденции ассортиментной политики мясоперерабатывающих предприятий.
The necessity of forming the assortment strategy for meat-processing industry was regarded. The BCG matrix was constructed and the results were analyzed. The conclusions concerning the main tendencies of assortment strategy for meat-processing industry were formed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.