Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дяченко, Л.Е. | - |
dc.contributor.author | Безнесюк, Я.М. | - |
dc.contributor.author | Дяченко, Л.Э. | - |
dc.contributor.author | Безнесюк, Я.Н. | - |
dc.contributor.author | Dyachenko, L. | - |
dc.contributor.author | Beznesyuk, Y. | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-12T09:05:02Z | - |
dc.date.available | 2014-12-12T09:05:02Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дяченко Л. Е. Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств / Л. Е. Дяченко, Я. М. Безнесюк // Аграрний вісник Причорномор’я. – 2012. - № 65. - С. 63-66. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто необхідність формування асортиментної стратегії для м’ясопереробних підприємств. Побудовано матрицю БКГ та проаналізовано отримані результати, сформовано висновки щодо основних тенденції асортиментної політики м’ясопереробних підприємств. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье рассмотрена необходимость формирования ассортиментной стратегии для мясоперерабатывающих предприятий. Построено матрицу БКГ и проанализированы полученные результаты, сформулированы выводы относительно основных тенденции ассортиментной политики мясоперерабатывающих предприятий. | - |
dc.description.abstract | The necessity of forming the assortment strategy for meat-processing industry was regarded. The BCG matrix was constructed and the results were analyzed. The conclusions concerning the main tendencies of assortment strategy for meat-processing industry were formed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru_RU |
dc.subject | асортиментна стратегія | ru_RU |
dc.subject | м’ясопереробна промисловість | ru_RU |
dc.subject | методи стратегічного аналізу | ru_RU |
dc.subject | матриця БКГ | ru_RU |
dc.subject | ассортиментная стратегия | ru_RU |
dc.subject | мясоперерабатывающая промышленность | ru_RU |
dc.subject | методы стратегического анализа | ru_RU |
dc.subject | матрица БКГ | ru_RU |
dc.subject | assortment strategy | ru_RU |
dc.subject | meat-processing industry | ru_RU |
dc.subject | methods of Strategic analysis | ru_RU |
dc.subject | BCG matrix | ru_RU |
dc.title | Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств | ru_RU |
dc.title.alternative | Формирование ассортиментной стратегии мясоперерабатывающих предприятий | ru_RU |
dc.title.alternative | The forming of assortment strategy for meat-processing industry | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств.pdf | 380,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.