Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДяченко, Л.Е.-
dc.contributor.authorБезнесюк, Я.М.-
dc.contributor.authorДяченко, Л.Э.-
dc.contributor.authorБезнесюк, Я.Н.-
dc.contributor.authorDyachenko, L.-
dc.contributor.authorBeznesyuk, Y.-
dc.date.accessioned2014-12-12T09:05:02Z-
dc.date.available2014-12-12T09:05:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДяченко Л. Е. Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств / Л. Е. Дяченко, Я. М. Безнесюк // Аграрний вісник Причорномор’я. – 2012. - № 65. - С. 63-66.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667-
dc.description.abstractВ статті розглянуто необхідність формування асортиментної стратегії для м’ясопереробних підприємств. Побудовано матрицю БКГ та проаналізовано отримані результати, сформовано висновки щодо основних тенденції асортиментної політики м’ясопереробних підприємств.ru_RU
dc.description.abstractВ статье рассмотрена необходимость формирования ассортиментной стратегии для мясоперерабатывающих предприятий. Построено матрицу БКГ и проанализированы полученные результаты, сформулированы выводы относительно основных тенденции ассортиментной политики мясоперерабатывающих предприятий.-
dc.description.abstractThe necessity of forming the assortment strategy for meat-processing industry was regarded. The BCG matrix was constructed and the results were analyzed. The conclusions concerning the main tendencies of assortment strategy for meat-processing industry were formed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru_RU
dc.subjectасортиментна стратегіяru_RU
dc.subjectм’ясопереробна промисловістьru_RU
dc.subjectметоди стратегічного аналізуru_RU
dc.subjectматриця БКГru_RU
dc.subjectассортиментная стратегияru_RU
dc.subjectмясоперерабатывающая промышленностьru_RU
dc.subjectметоды стратегического анализаru_RU
dc.subjectматрица БКГru_RU
dc.subjectassortment strategyru_RU
dc.subjectmeat-processing industryru_RU
dc.subjectmethods of Strategic analysisru_RU
dc.subjectBCG matrixru_RU
dc.titleФормування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeФормирование ассортиментной стратегии мясоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativeThe forming of assortment strategy for meat-processing industryru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.