Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГусєва, О.В.-
dc.contributor.authorГусева, О.В.-
dc.contributor.authorGusyeva, O.-
dc.date.accessioned2013-05-24T06:14:31Z-
dc.date.available2013-05-24T06:14:31Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГусєва О. В. Міжнародний досвід створення готельних підприємств малої місткості / О. В. Гусєва // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. – Ужгород: УНУ, 2011. – Спецвипуск 33. - Частина 3. – С. 69-74.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/268-
dc.description.abstractСтаття присвячена характеристиці функціонування малих готельних підприємств за кордоном та аналізу світового досвіту створення готельних підприємств малої місткості. Висвітлено основні переваги у роботі малих готелів. Проаналізовано середню місткість номерного фонду найпопулярніших туристичних дестинацій. Надано характеристику готельним ринкам різних країн, та визначено місце малих готелів на цих ринках. Проаналізовано структуру малих готелів за категоріями.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherУжгород : УНУru_RU
dc.subjectмалі готеліru_RU
dc.subjectмісткість номерного фондуru_RU
dc.subjectдосвід створення малих готелівru_RU
dc.subjectпоказник кількості номерів на тисячу населенняru_RU
dc.titleМіжнародний досвід створення готельних підприємств малої місткостіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гусєва О.В. Міжнародний досвід створення.pdf314,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.