Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708
Назва: Методика аналізу якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві
Інші назви: Методика аналіза качества обслуживания потребителей на туристическом предприятии
Method of analysis of consumer’s quality service in tourist firm (enterprise)
Автори: Бедрадіна, Г.К.
Герасименко, В.Г.
Бедрадина, А.К.
Герасименко, В.Г.
Bedradina, G.
Gerasimenko, V.
Бібліографічний опис: Бедрадіна Г. К. Методика аналізу якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві / Г. К. Бедрадіна, В. Г. Герасименко // Экономика Крыма. - 2010. - №1 (30). - С. 178-183.
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНУ им. Вернадского
Ключові слова: якість туристичного продукту
якість обслуговування клієнтів
аналіз інцидентів
аналіз точок стикання
качество туристического продукта
качество обслуживания клиентов
анализ инцидентов
анализ точек соприкосновения
quality of tour product
quality of customer’s service
analysis of incidents
analysis of points of contact
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовується положення про наявність в туроператорської діяльності двох видів якості послуг: «якості туристичного продукту» і «якості обслуговування клієнтів». Відповідно до наведеного тезису якість туристичного продукту пропонується аналізувати на основі структуризації і оцінки його окремих елементів. Для оцінки якості обслуговування клієнтів найбільш підходящим автори вважають метод, що пов'язаний з аналізом точок стикання персоналу фірми з клієнтурою.
В статье обосновывается положение о наличии в туроператорской деятельности двух видов качества услуг: «качества туристического продукта» и «качества обслуживания клиентов». В соответствии с приведенным тезисом качество туристического продукта предлагается анализировать на основе структуризации и оценки его отдельных элементов. Для оценки качества обслуживания клиентов наиболее подходящим авторы считают метод, основанный на анализе точек соприкосновения персонала фирмы с клиентурой.
It is grounded position of presence in the touroperating activity two kinds of service’s quality in the article. There are “quality of tour product” and “quality of client’s service”. In accordance with mentioned thesis it is suggested to analyse quality of tourist product on the basis of structurization and estimation of its particular elements. Authors consider to be the most appropriate for the estimation of consumer’s service quality the method, based on analysis of points of contact of personal with clients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.