Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ГО «Київський економічний науковий центр»
Анотація
Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання  системи рахунків для узагальнення інформації  про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства.
Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства.
Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources.
Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства.
Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources.
Опис
Ключові слова
запаси, товари, сировина, об’єкти ресторанного господарства, виробництво, ціноутворення, методика обліку, запасы, товары, сырье, объекты ресторанного хозяйства, производство, ценообразование, методика учета, stocks, commodities, materials, facilities restaurant management, production, pricing, methods of accounting
Бібліографічний опис
Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 30-31 сїчня, 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85.