Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ГО «Київський економічний науковий центр»

Анотація

Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства.
Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства.
Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources.

Опис

Бібліографічний опис

Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 30-31 сїчня, 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються