Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
Title: | Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Проблемы учета запасов на предприятиях ресторанного бизнесу Problems in accounting for inventories in the restaurant business enterprises |
Authors: | Степова, Т.Г. Степовая, Т.Г. Stepova, T. |
Citation: | Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 30-31 сїчня, 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ГО «Київський економічний науковий центр» |
Keywords: | запаси товари сировина об’єкти ресторанного господарства виробництво ціноутворення методика обліку запасы товары сырье объекты ресторанного хозяйства производство ценообразование методика учета stocks commodities materials facilities restaurant management production pricing methods of accounting |
Abstract: | Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства. Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства. Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787 |
Appears in Collections: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу.pdf | 119,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.