Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепова, Т.Г.-
dc.contributor.authorСтеповая, Т.Г.-
dc.contributor.authorStepova, T.-
dc.date.accessioned2015-02-20T09:56:49Z-
dc.date.available2015-02-20T09:56:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтепова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 30-31 сїчня, 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787-
dc.description.abstractРозглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractРассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractDiscussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherГО «Київський економічний науковий центр»ru_RU
dc.subjectзапасиru_RU
dc.subjectтовариru_RU
dc.subjectсировинаru_RU
dc.subjectоб’єкти ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectціноутворенняru_RU
dc.subjectметодика облікуru_RU
dc.subjectзапасыru_RU
dc.subjectтоварыru_RU
dc.subjectсырьеru_RU
dc.subjectобъекты ресторанного хозяйстваru_RU
dc.subjectпроизводствоru_RU
dc.subjectценообразованиеru_RU
dc.subjectметодика учетаru_RU
dc.subjectstocksru_RU
dc.subjectcommoditiesru_RU
dc.subjectmaterialsru_RU
dc.subjectfacilities restaurant managementru_RU
dc.subjectproductionru_RU
dc.subjectpricingru_RU
dc.subjectmethods of accountingru_RU
dc.titleПроблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeПроблемы учета запасов на предприятиях ресторанного бизнесуru_RU
dc.title.alternativeProblems in accounting for inventories in the restaurant business enterprisesru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу.pdf119,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.