Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степова, Т.Г. | - |
dc.contributor.author | Степовая, Т.Г. | - |
dc.contributor.author | Stepova, T. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-20T09:56:49Z | - |
dc.date.available | 2015-02-20T09:56:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 30-31 сїчня, 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства. | - |
dc.description.abstract | Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ГО «Київський економічний науковий центр» | ru_RU |
dc.subject | запаси | ru_RU |
dc.subject | товари | ru_RU |
dc.subject | сировина | ru_RU |
dc.subject | об’єкти ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | виробництво | ru_RU |
dc.subject | ціноутворення | ru_RU |
dc.subject | методика обліку | ru_RU |
dc.subject | запасы | ru_RU |
dc.subject | товары | ru_RU |
dc.subject | сырье | ru_RU |
dc.subject | объекты ресторанного хозяйства | ru_RU |
dc.subject | производство | ru_RU |
dc.subject | ценообразование | ru_RU |
dc.subject | методика учета | ru_RU |
dc.subject | stocks | ru_RU |
dc.subject | commodities | ru_RU |
dc.subject | materials | ru_RU |
dc.subject | facilities restaurant management | ru_RU |
dc.subject | production | ru_RU |
dc.subject | pricing | ru_RU |
dc.subject | methods of accounting | ru_RU |
dc.title | Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.title.alternative | Проблемы учета запасов на предприятиях ресторанного бизнесу | ru_RU |
dc.title.alternative | Problems in accounting for inventories in the restaurant business enterprises | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу.pdf | 119,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.