Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Назва: Винний туризм як креативний ресурс регіонального економічного розвитку
Інші назви: Винный туризм как креативный ресурс регионального экономического развития
Wine tourism as a creative resource for regional economic development
Автори: Нездоймінов, С.Г.
Нездойминов, С.Г.
Nezdoyminov, S.
Бібліографічний опис: Нездоймінов С. Г. Винний туризм як креативний ресурс регіонального економічного розвитку / С. Г. Нездоймінов // Основні пріоритети розвитку АПК України у контексті економічної, продовольчої та енергетичної безпеки країни / під ред. д.е.н., професора Ю. О. Нестерчук. – Умань: Видавець «Сочінський», 2014. – Ч. 2. – С. 213-221.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавець «Сочінський»
Ключові слова: терруар
виноробство
агротуризм
винний туризм
карта виноградарських регіонів
стратегія соціально-економічного зростання регіону
терруар
виноделие
агротуризм
винный туризм
карта виноградарских регионов
стратегия социально-экономического роста региона
terroir
winemaking
agritourism
wine tourism
wine-growing regions map
the strategy of socio-economic growth of the region
Короткий огляд (реферат): У монографії викладені результати дослідження проблем розвитку АПК Украни у контексті економічної, продовольчої та енергетичної безпеки країни. Значну увагу приділено проблемам діяльності сільськогосподарських товаровиробників з організаційної, економічної та фінансової точок зору. В роботі висвітлено питання інноваційної та технологічної політики забезпечення поступального розвитку АПК України. Зосереджено увагу на основних напрямках розвитку харчової промисловості у контексті євроінтеграції України. Розроблено пропозиції щодо організації сільського малого підприємництва. Враховано вплив екологічних чинників на подальше функціонування аграрної сфери. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових співробітників та фахівців, які займаються питаннями розвитку аграрної економіки.
В монографии изложены результаты исследования проблем развития АПК Украны в контексте экономической, продовольственной и энергетической безопасности страны. Значительное внимание уделено проблемам деятельности сельскохозяйственных товаропроизводителей с организационной, экономической и финансовой точек зрения. В работе освещены вопросы инновационной и технологической политики обеспечения поступательного развития АПК Украины. Сосредоточено внимание на основных направлениях развития пищевой промышленности в контексте евроинтеграции Украины. Разработаны предложения по организации сельского малого предпринимательства. Учтено влияние экологических факторов на дальнейшее функционирование аграрной сферы. Рассчитано на студентов, аспирантов, преподавателей, научных сотрудников и специалистов, занимающихся вопросами развития аграрной экономики.
The book outlines the results of a study of the problems of AIC was stolen in the context of the economic, food and energy security of the country. Considerable attention is paid to the problems of agricultural producers with the organizational, economic and financial points of view. In this paper we address the issues of innovation and technology policy sustained development of agribusiness in Ukraine. Focus on the main directions of development of the food industry in the context of European integration of Ukraine. The proposals for the organization of rural small businesses. The influence of environmental factors on the continued functioning of the agrarian sector. Designed for students, teachers, researchers and professionals involved in the development of the agrarian economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.