Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2905
Title: Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Гавриш, К.С.
Citation: Гавриш К. С. Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу / К. С. Гавриш // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. - №1 (48). – С. 334-338.
Issue Date: 2013
Publisher: Одеський національний економічний університет
Abstract: Рішення поточних і перспективних завдань будь-якого суспільства, пов’язане, перш за все, з визначальним впливом людського чинника, оскільки людина завжди була і залишається вирішальним фактором суспільного розвитку. Протягом останніх століть у всьому світі відбулося поглиблення уваги до людини, до проблем формування та ефективного використання трудового потенціалу. У статті запропоновано проводити оцінку ефективності використання трудового потенціалу за допомогою системи рівнянь.
The decision of current and future tasks of any society is concerned primarily with determining the influence of human factor, since one has always been a decisive factor of social development. During the last century the world was deepening attention to the rights to the problems of formation, efficient use and development of human potential, as one element of the production process. This article proposes to assess the efficiency of human potential through a system of equations.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2905
Appears in Collections:Випуск 1, № 48



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.