Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2905
Назва: Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Гавриш, К.С.
Бібліографічний опис: Гавриш К. С. Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу / К. С. Гавриш // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. - №1 (48). – С. 334-338.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): Рішення поточних і перспективних завдань будь-якого суспільства, пов’язане, перш за все, з визначальним впливом людського чинника, оскільки людина завжди була і залишається вирішальним фактором суспільного розвитку. Протягом останніх століть у всьому світі відбулося поглиблення уваги до людини, до проблем формування та ефективного використання трудового потенціалу. У статті запропоновано проводити оцінку ефективності використання трудового потенціалу за допомогою системи рівнянь.
The decision of current and future tasks of any society is concerned primarily with determining the influence of human factor, since one has always been a decisive factor of social development. During the last century the world was deepening attention to the rights to the problems of formation, efficient use and development of human potential, as one element of the production process. This article proposes to assess the efficiency of human potential through a system of equations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2905
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 48



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.