Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/295
Назва: Принципи побудови захищених інтелектуальних мереж
Інші назви: The principles of networking for protected intellectual networks
Автори: Казакова, Н.Ф.
Kazakova, N.
Бібліографічний опис: Казакова Н.Ф. Принципи побудови захищених інтелектуальних мереж / Н.Ф. Казакова // Вісник ДУІКТ.- К.: ДУІКТ, 2009. - Том 7. - №4. - С. 381-388.
Дата публікації: 2009
Видавництво: К.: ДУІКТ
Ключові слова: захищена інтелектуальна мережа
життєвий цикл мереж
рrotected intellectual net
life circle of a network
Короткий огляд (реферат): Розглянуті питання, що стосуються: принципу спадкоємності, який забезпечує як технічний роз¬виток, так і швидке освоєння захищеної інтелектуальної мережі користувачами; принципу перс¬пективності - тривалого життєвого циклу такої мережі як технічної системи, що забезпечує при¬бутковість; принципу розвитку, який визначає відповідність технічної системи загальному рівню техносфери і суспільства; принципу екологічності, який пов'язаний зі станом здоров'я і рівнем життя соціуму; принципу інформативності, який визначає вплив захищеної системи на коефіці¬єнт корисної дії особистої і суспільної праці; принципу прибутковості, який безпосередньо визна¬чає прибутковість системи. Показано, що мінімізація часу адаптації досягається за рахунок принципу синергетичності, а захист від непрогнозованих дій і процесів - за рахунок принципу керованості. Також показано, що принцип етапності забезпечує реалістичність концепції, а принцип ефективності зв'язує воєдино соціально-економічну і технічну концепції. Questions concerning the principles of heredity, availability, development, ecological compatibility and profitability are investigated in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/295
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.