Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993
Назва: Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Подходы к классификации затрат на предприятиях ресторанного хозяйства
Approaches to classification of costs of restaurant enterprises
Автори: Супрученко, О.Л.
Супрученко, О.Л.
Supruchenko, O.
Бібліографічний опис: Супрученко О. Л. Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Л. Супрученко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - № 3. – Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/3-2015/186.pdf
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського
Ключові слова: класифікація
витрати
ресторанне господарство
класифікаційні ознаки
елементи операційних витрат
классификация
расходы
ресторанное хозяйство
классификационные признаки
элементы операционных расходов
classification
cost
restaurant
classification features
elements of operating costs
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано підходи до класифікації витрат підприємств ресторанного господарства у нормативній та економічній літературі, розглянуто загальні ознаки даних групувань. За результатами дослідження запропоновано доповнити загальну класифікацію ознакою «за складовими діяльності підприємств», що забезпечить облік та контроль витрат на підприємствах ресторанного господарства.
Проанализированы подходы к классификации расходов предприятий ресторанного хозяйства в нормативной и экономической литературе, рассмотрены общие признаки данных группировок. По результатам исследования предложено дополнить общую классификацию признаком «по составляющим деятельности предприятий», что обеспечит учет и контроль расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.
The article analyzes the approaches to the classification of expenses of restaurants in regulatory and economic literature, the general features of the considered groups are deetermined. The study proposed to supplement the general classification with the basis “by components of enterprise” which provides cost accounting and control in restaurant enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.