Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Супрученко, О.Л. | - |
dc.contributor.author | Супрученко, О.Л. | - |
dc.contributor.author | Supruchenko, O. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T06:49:54Z | - |
dc.date.available | 2015-06-02T06:49:54Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Супрученко О. Л. Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Л. Супрученко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - № 3. – Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/3-2015/186.pdf | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано підходи до класифікації витрат підприємств ресторанного господарства у нормативній та економічній літературі, розглянуто загальні ознаки даних групувань. За результатами дослідження запропоновано доповнити загальну класифікацію ознакою «за складовими діяльності підприємств», що забезпечить облік та контроль витрат на підприємствах ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | Проанализированы подходы к классификации расходов предприятий ресторанного хозяйства в нормативной и экономической литературе, рассмотрены общие признаки данных группировок. По результатам исследования предложено дополнить общую классификацию признаком «по составляющим деятельности предприятий», что обеспечит учет и контроль расходов на предприятиях ресторанного хозяйства. | - |
dc.description.abstract | The article analyzes the approaches to the classification of expenses of restaurants in regulatory and economic literature, the general features of the considered groups are deetermined. The study proposed to supplement the general classification with the basis “by components of enterprise” which provides cost accounting and control in restaurant enterprises. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського | ru_RU |
dc.subject | класифікація | ru_RU |
dc.subject | витрати | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | класифікаційні ознаки | ru_RU |
dc.subject | елементи операційних витрат | ru_RU |
dc.subject | классификация | ru_RU |
dc.subject | расходы | ru_RU |
dc.subject | ресторанное хозяйство | ru_RU |
dc.subject | классификационные признаки | ru_RU |
dc.subject | элементы операционных расходов | ru_RU |
dc.subject | classification | ru_RU |
dc.subject | cost | ru_RU |
dc.subject | restaurant | ru_RU |
dc.subject | classification features | ru_RU |
dc.subject | elements of operating costs | ru_RU |
dc.title | Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Подходы к классификации затрат на предприятиях ресторанного хозяйства | ru_RU |
dc.title.alternative | Approaches to classification of costs of restaurant enterprises | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства.pdf | 356,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.