Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСупрученко, О.Л.-
dc.contributor.authorСупрученко, О.Л.-
dc.contributor.authorSupruchenko, O.-
dc.date.accessioned2015-06-02T06:49:54Z-
dc.date.available2015-06-02T06:49:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСупрученко О. Л. Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Л. Супрученко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - № 3. – Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/3-2015/186.pdfru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993-
dc.description.abstractПроаналізовано підходи до класифікації витрат підприємств ресторанного господарства у нормативній та економічній літературі, розглянуто загальні ознаки даних групувань. За результатами дослідження запропоновано доповнити загальну класифікацію ознакою «за складовими діяльності підприємств», що забезпечить облік та контроль витрат на підприємствах ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractПроанализированы подходы к классификации расходов предприятий ресторанного хозяйства в нормативной и экономической литературе, рассмотрены общие признаки данных группировок. По результатам исследования предложено дополнить общую классификацию признаком «по составляющим деятельности предприятий», что обеспечит учет и контроль расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractThe article analyzes the approaches to the classification of expenses of restaurants in regulatory and economic literature, the general features of the considered groups are deetermined. The study proposed to supplement the general classification with the basis “by components of enterprise” which provides cost accounting and control in restaurant enterprises.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherМиколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинськогоru_RU
dc.subjectкласифікаціяru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectкласифікаційні ознакиru_RU
dc.subjectелементи операційних витратru_RU
dc.subjectклассификацияru_RU
dc.subjectрасходыru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectклассификационные признакиru_RU
dc.subjectэлементы операционных расходовru_RU
dc.subjectclassificationru_RU
dc.subjectcostru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectclassification featuresru_RU
dc.subjectelements of operating costsru_RU
dc.titleПідходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeПодходы к классификации затрат на предприятиях ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeApproaches to classification of costs of restaurant enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.