Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2994
Назва: Економічна сутність категорії «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Экономическая сущность категории «затраты» в учете предприятий ресторанного хозяйства
Автори: Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л.
Luzhavska (Supruchenko), O.
Бібліографічний опис: Лижавська О. Л. Економічна сутність категорії «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Збірник матеріалів VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Трансформаційні процеси в економіці держави та регіонів» . – Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2013. – С. 180-181.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Запорізький національний університет
Ключові слова: поняття
категорія
витрати
витрати ресторанного господарства
понятие
категория
затраты
издержки ресторанного хозяйства
concept
category
costs
costs of restaurant economy
Короткий огляд (реферат): У тезах проаналізовано підходи до визначення поняття витрати ресторанного господарства з точки зору нормативної та економічної літератури. Запропоновано визначення категорії "витрати ресторанного господарства".
В тезисах проанализированы подходы к определению понятия издержки ресторанного хозяйства с точки зрения нормативной и экономической литературы. Предложено определение категории "затраты ресторанного хозяйства".
In theses, going is analysed near determination of concept of expense of restaurant economy from the point of view of normative and economic literature. Determination of category of "expense of restaurant economy" is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2994
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.