Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3048
Title: Мульчування ґрунту для оптимізації умов вирощування щеплених саджанців винограду
Other Titles: Мульчирование почвы для оптимизации условий выращивания привитых саженцев винограда
Soils mulchirovanie for optimisation of conditions of cultivation of the imparted saplings of grapes
Authors: Зеленянська, Н.М.
Зеленянская, Н.Н.
Zelenyanskaya, N.
Citation: Зеленянська Н. М. Мульчування ґрунту для оптимізації умов вирощування щеплених саджанців винограду / Н. М. Зеленянська, В. О. Шерер, Н. В. Подуст // Виноградарство і виноробство. – 2009. – Спецвипуск. – С. 191–194.
Issue Date: 2009
Publisher: Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова»
Keywords: щеплені саджанці винограду
мульчування
абсорбент
коренева система
привитые саженцы винограда
мульчирование
абсорбент
корневая система
saplings of grapes
мulchirovanie
absorbent
root system
Abstract: Наведено результати впливу мульчування поверхні ґрунту і цеолітового субстрату та додавання до нього абсорбенту на укорінення і розвиток щеплених саджанців винограду. Встановлено, що цей прийом стимулював утворення потужної кореневої системи і наземної частини дослідних рослин.
Приведены результаты влияния мульчирования поверхности почвы и цеолитового субстрата и добавление в него абсорбента на укоренение и развитие привитых саженцев винограда. Установлено, что этот прием стимулирует образование мощной корневой системы и наземной части опытных растений.
It is presented results of influence мulchirovanie to a surface of soil and a zeolitic substratum, addition to them of absorbent on rooting and development of the imparted saplings of grapes. It is established, that this reception stimulated formation of powerful root system and a superficial part of examinees of plants.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3048
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.