Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗеленянська, Н.М.-
dc.contributor.authorЗеленянская, Н.Н.-
dc.contributor.authorZelenyanskaya, N.-
dc.date.accessioned2015-06-05T08:59:53Z-
dc.date.available2015-06-05T08:59:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗеленянська Н. М. Прийоми оптимізації клонального мікророзмноження винограду in vitro / Н. М. Зеленянська, Л. В. Джабурія, Н. І. Теслюк // Виноградарство і виноробство. – 2010. – Вип. 47. – С. 56–60.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3049-
dc.description.abstractНаведені результати досліджень по визначенню найбільш ефективного поживного середовища для розмноження винограду in vitro на основі харчових крохмалів. Встановлено, що середовище Мурасіге і Скуга, виготовлене на основі кукурудзяного крохмалю є найкращим для використання на першому та другому етапах мікроклонального розмноження винограда in vitro.ru_RU
dc.description.abstractПриведены результаты исследований по определению наиболее эффективной питательной среды для размножения винограда in vitro на основе пищевых крахмалов. Установлено, что среда Мурасиге и Скуга, изготовлено на основе кукурузного крахмала является лучшим для использования на первом и втором этапах микроклонального размножения винограда in vitro.-
dc.description.abstractThe results of study to determine the most effective nutrients medium for the grapevine propagation in vitro culture on the basis of nutrient corn starch have been presented. It has been stated that nutrient medium MS with corn starch is the optimal on the first and second stages of clonal micro-propagation of grapevine in vitro cultura.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова»ru_RU
dc.subjectмікроклониru_RU
dc.subjectкукурудзяний крохмальru_RU
dc.subjectкартопляний крохмальru_RU
dc.subjectпшеничний крохмальru_RU
dc.subjectмикроклоныru_RU
dc.subjectкукурузный крахмалru_RU
dc.subjectкартофельный крахмалru_RU
dc.subjectпшеничный крахмалru_RU
dc.subjectmicro-clonesru_RU
dc.subjectcorn starchru_RU
dc.subjectpotatoes starchru_RU
dc.subjectwheat starchru_RU
dc.titleПрийоми оптимізації клонального мікророзмноження винограду in vitroru_RU
dc.title.alternativeПриемы оптимизации клонального микроразмножения винограда in vitroru_RU
dc.title.alternativeMethods for optimizing in vitro culture clonal micropropagation of grapevineru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.