Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3049
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зеленянська, Н.М. | - |
dc.contributor.author | Зеленянская, Н.Н. | - |
dc.contributor.author | Zelenyanskaya, N. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-05T08:59:53Z | - |
dc.date.available | 2015-06-05T08:59:53Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Зеленянська Н. М. Прийоми оптимізації клонального мікророзмноження винограду in vitro / Н. М. Зеленянська, Л. В. Джабурія, Н. І. Теслюк // Виноградарство і виноробство. – 2010. – Вип. 47. – С. 56–60. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3049 | - |
dc.description.abstract | Наведені результати досліджень по визначенню найбільш ефективного поживного середовища для розмноження винограду in vitro на основі харчових крохмалів. Встановлено, що середовище Мурасіге і Скуга, виготовлене на основі кукурудзяного крохмалю є найкращим для використання на першому та другому етапах мікроклонального розмноження винограда in vitro. | ru_RU |
dc.description.abstract | Приведены результаты исследований по определению наиболее эффективной питательной среды для размножения винограда in vitro на основе пищевых крахмалов. Установлено, что среда Мурасиге и Скуга, изготовлено на основе кукурузного крахмала является лучшим для использования на первом и втором этапах микроклонального размножения винограда in vitro. | - |
dc.description.abstract | The results of study to determine the most effective nutrients medium for the grapevine propagation in vitro culture on the basis of nutrient corn starch have been presented. It has been stated that nutrient medium MS with corn starch is the optimal on the first and second stages of clonal micro-propagation of grapevine in vitro cultura. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» | ru_RU |
dc.subject | мікроклони | ru_RU |
dc.subject | кукурудзяний крохмаль | ru_RU |
dc.subject | картопляний крохмаль | ru_RU |
dc.subject | пшеничний крохмаль | ru_RU |
dc.subject | микроклоны | ru_RU |
dc.subject | кукурузный крахмал | ru_RU |
dc.subject | картофельный крахмал | ru_RU |
dc.subject | пшеничный крахмал | ru_RU |
dc.subject | micro-clones | ru_RU |
dc.subject | corn starch | ru_RU |
dc.subject | potatoes starch | ru_RU |
dc.subject | wheat starch | ru_RU |
dc.title | Прийоми оптимізації клонального мікророзмноження винограду in vitro | ru_RU |
dc.title.alternative | Приемы оптимизации клонального микроразмножения винограда in vitro | ru_RU |
dc.title.alternative | Methods for optimizing in vitro culture clonal micropropagation of grapevine | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прийоми оптимізації клонального мікророзмноження винограду in vitro.pdf | 575,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.