Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3052
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зеленянская, Н.Н. | - |
dc.contributor.author | Зеленянська, Н.М. | - |
dc.contributor.author | Zelenyanskaya, N. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-05T10:12:56Z | - |
dc.date.available | 2015-06-05T10:12:56Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Зеленянская Н. Н. Адаптация микроклонов винограда к условиям in vivo / Н. Н. Зеленянская // Плодоводство и ягодоводство России. - 2011. – Том ХХVI. – C. 388–394. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3052 | - |
dc.description.abstract | Разработан способ адаптации микроклонов винограда к условиям in vivo, который заключается в совмещении этапов микрочеренкования, выращивания и адаптации на смеси субстратов способствует сокращению периода адаптации на 10-12 дней, повышению приживаемости растений до 95- 98% при посадке на постоянное место. | ru_RU |
dc.description.abstract | Розроблено спосіб адаптації мікроклонів винограду до умов in vivo, який полягає у суміщенні етапів мікроживцювання, вирощування й адаптації на суміші субстратів і сприяє скороченню періоду адаптації на 10-12 днів, підвищенню приживлюваності рослин до 95 - 98% при посадці на постійне місце. | - |
dc.description.abstract | The way of their adaptation to in vivo conditions has been worked out, which consists in combination of stages in micropropagation, growing and adaptation processes on the mixture of substrates; it furthers also the reduction of adaptation period to 10-12 days, the increase of planting acclimatization to 95- 98 % on the permanent place. | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | ГНУ ВСТИСП Россельхозакадемии | ru_RU |
dc.subject | виноград | ru_RU |
dc.subject | размножение in vitro | ru_RU |
dc.subject | микроклоны | ru_RU |
dc.subject | ионитный субстрат | ru_RU |
dc.subject | адаптация | ru_RU |
dc.subject | виноград | ru_RU |
dc.subject | розмноження in vitro | ru_RU |
dc.subject | мікроклони | ru_RU |
dc.subject | іонітний субстрат | ru_RU |
dc.subject | адаптація | ru_RU |
dc.subject | grapevine | ru_RU |
dc.subject | propagation in vitro | ru_RU |
dc.subject | microclones | ru_RU |
dc.subject | ionic substrate | ru_RU |
dc.subject | adaptation | ru_RU |
dc.title | Адаптация микроклонов винограда к условиям in vivo | ru_RU |
dc.title.alternative | Адаптація мікроклонів винограду до умов in vivo | ru_RU |
dc.title.alternative | Adaptation of microclonals of vine to terms in vivo | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Адаптация микроклонов винограда к условиям in vivo.pdf | 388,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.