Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3118
Title: Якість як основна складова конкурентоспроможності сучасного банку
Other Titles: Качество как основная составляющая конкурентоспособности банка
The role of quality in formation of the modern bank competitiveness
Authors: Завадська, Д.В.
Завадская, Д.В.
Zavadska, D.
Citation: Завадська Д. В. Якість як основна складова конкурентоспроможності сучасного банку / Д. В. Завадська // Молодий вчений. — 2014. — №8. – С. 100-105.
Issue Date: 2014
Keywords: банк
якість
конкурентоспроможність
конкурента позиція
методика оцінки
клієнт
банк
качество
конкурентоспособность
конкурентная позиция
методика оценки
клиент
bank
quality
competitiveness
competitive position
estimate methods
customer
Abstract: Обґрунтовано взаємозв'язок якості та конкурентоздатності. Оцінено конкуренті позиції банківських установ. Запропоновано напрямки удосконалення методик оцінки конкурентоспроможності банку.
Обоснована взаимосвязь качества и конкурентоспособности. Проведена оценка конкурентных позиций банковских учреждений. Предложены направления совершенствования методик оценки конкурентоспособности банка.
The correlation of the quality and competitiveness is grounded. The needs of methods changes to improve the successful estimation approaches of the bank competitiveness were argued.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3118
Appears in Collections:Кафедра банківської справи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.