Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3121
Title: Вдосконалення організації виробничої практики як засіб підвищення професійної підготовки магістрів
Other Titles: Совершенствование организации производственной практики как способ повышения профессиональной подготовки магистров
Improving the organization of production practices as a way of improving professional training master
Authors: Чернишова, Л.В.
Обнявко, О.В.
Шерер, І.Л.
Чернышова, Л.В.
Обнявко, А.В.
Шерер, И.Л.
Chernyshova, L.
Obniavko, O.
Sherer, I.
Citation: Чернишова Л. В. Вдосконалення організації виробничої практики як засіб підвищення професійної підготовки магістрів / Л. В. Чернишова, О. В. Обнявко, І. Л. Шерер // Проблеми та шляхи забезпечення якості економічної освітив умовах євроінтеграції: матеріали наук.-метод. конф. – Одеса: ОНЕУ, 2015. – С. 180-182.
Issue Date: 2015
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: організація
виробнича практика
професійна підготовка магістр
организация
производственная практика
профессиональная подготовка магистр
organization
production practices
professional training master
Abstract: У публікації визначено основні недоліки теоретичної та практичної підготовки студентів-магістрів и надано рекомендації щодо удосконалення організації виробничої практики магістрів для впровадження в ОНЕУ.
В публикации определены основные недостатки теоретической и практической подготовки студентов-магистров и даны рекомендации по совершенствованию организации производственной практики магистров в ОНЭУ.
The publication identifies the main shortcomings of theoretical and practical training of students in master's and recommendations for improving the organization of practical training of masters in ONEU.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3121
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту
Кафедра маркетингу та міжнародної логістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.