Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоломицева, О.В.-
dc.date.accessioned2015-06-15T12:21:01Z-
dc.date.available2015-06-15T12:21:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКоломицева О. В. Проблемно-орієнтоване проектне управління на продовольчих підприємствах / О. В. Коломицева // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 103-107.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3134-
dc.description.abstractУ статті розглянуто концептуальні основи формування та впровадження системи активного проблемно-орієнтованого проектного управління на підприємствах продовольчого комплексу регіону. Наведено та охарактеризовано структуру системи активного проблемно-орієнтованого проектного управління в продовольчій сфері. Виділено основні контури програми активного інноваційно-інвестиційного оновлення і підвищення конкурентоспроможності продовольчого сектора. In the article conceptual bases of forming and introduction of the system of the active problem-oriented project management are considered in the food complex of region. The structure of the system of the active problem-oriented project management is resulted and described in an agri-food sphere. The basic contours of the program of active innovative investment update and increasing of competitiveness of agri-food sector are selected.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.titleПроблемно-орієнтоване проектне управління на продовольчих підприємствахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 48



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.