Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135
Title: Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств
Authors: Криворак, А.Д.
Сорока, Л.М.
Citation: Криворак А. Д. Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств / А. Д. Криворак, Л. М. Сорока // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 116-120.
Issue Date: 2013
Publisher: Одеський національний економічний університет
Abstract: Розглянуто актуальні питання, які пов’язані з забезпеченням підприємств молокопереробної галузі сировинними ресурсами. Особливу увагу приділено якості молока, що поступає на переробні підприємства. Авторами обґрунтовано вплив якості сировини на конкурентоспроможність підприємства. This article examines essential questions related to software companies’ dairy industry resources. The great attention is presented to the quality of milk, which comes to processing plants. Reasonably influence of the quality of resources on the competitiveness of enterprises is grounded by the authors.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135
Appears in Collections:Випуск 1, № 48



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.