Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКриворак, А.Д.-
dc.contributor.authorСорока, Л.М.-
dc.date.accessioned2015-06-15T12:57:07Z-
dc.date.available2015-06-15T12:57:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКриворак А. Д. Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств / А. Д. Криворак, Л. М. Сорока // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 116-120.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання, які пов’язані з забезпеченням підприємств молокопереробної галузі сировинними ресурсами. Особливу увагу приділено якості молока, що поступає на переробні підприємства. Авторами обґрунтовано вплив якості сировини на конкурентоспроможність підприємства. This article examines essential questions related to software companies’ dairy industry resources. The great attention is presented to the quality of milk, which comes to processing plants. Reasonably influence of the quality of resources on the competitiveness of enterprises is grounded by the authors.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.titleЯкісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємствru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 48



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.