Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorZakharchuk, V.-
dc.date.accessioned2015-08-21T10:32:20Z-
dc.date.available2015-08-21T10:32:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationZakharchuck V. Management of basic processes of services in the context of the international technical regulation / V. Zakharchuck // Socio-economic research bulletin: collection of scientific works / chief editor M. I. Zveryakov; Odessa National Economic University. – Odessa, 2014. - Issue 4 (55). – P. 132-136.ru_RU
dc.identifier.issn2313-4569-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3311-
dc.descriptionhttp://vsed.oneu.edu.uaru_RU
dc.description.abstractKey aspects when developing process approach for the quality system of services in the international ISO standards of a series 9000 are analyzed and the important role of the consumer in formation of requirements to rendering of services is proved. The author offered a technique of control of service parameters which allows to reveal reserves of quality improvement of service, as well as the efficiency and productivity of its granting. Recommendations concerning provisions which may contain specifications or the standard of the organization for a specification of activity of the organization are made.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherOdessa National Economic Universityru_RU
dc.subjectservice providerru_RU
dc.subjectquality management system implementationru_RU
dc.subjectprocess approachru_RU
dc.titleManagement of basic processes of services in the context of the international technical regulationru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 52

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Management of basic processes of services in the context of the international technical regulation.pdf133,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.