Моделювання беззбитковості підприємства з урахуванням обмежень

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Херсонський державний університет

Анотація

Стаття присвячена дослідженню прибутку, витрат, точки беззбитковості підприємств харчової промисловості. Побудовано оптимізаційну модель для знаходження точки беззбитковості з урахуванням обмежень на об’єми виробництва по кожному асортименту продукції.
Статья посвящена исследованию прибыли, затрат, точки безубыточности предприятий пищевой промышленности. Построена оптимизационная модель для нахождения точки безубыточности с учетом ограничений на объемы производства по каждому ассортименту продукции.
The article investigates profits, costs, break-even point by the example of the food industry. Optimization model was constructed to find the break-even point with the limitations of production volumes for each product range.

Опис

Бібліографічний опис

Клепікова О. А. Моделювання беззбитковості підприємства з урахуванням обмежень / О. А. Клепікова, Ю. С. Сільвестрова // Науковий вісник Херсонського державного університету. – 2015. – Випуск 1. - Частина 1. – С. 167-171.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються