Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3321
Title: | Моделювання беззбитковості підприємства з урахуванням обмежень |
Other Titles: | Моделирование безубыточности предприятия с учетом ограничений Simulation of breakeven companies with restrictions |
Authors: | Клепікова, О.А. Клепикова, О.А. Klepikova, O. |
Citation: | Клепікова О. А. Моделювання беззбитковості підприємства з урахуванням обмежень / О. А. Клепікова, Ю. С. Сільвестрова // Науковий вісник Херсонського державного університету. – 2015. – Випуск 1. - Частина 1. – С. 167-171. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Херсонський державний університет |
Keywords: | прибуток змінні витрати постійні витрати точка беззбитковості оптимізаційна модель прибыль переменные затраты постоянные затраты точка безубыточности оптимизационная модель profit variable costs fixed costs break-even point optimization model |
Abstract: | Стаття присвячена дослідженню прибутку, витрат, точки беззбитковості підприємств харчової промисловості. Побудовано оптимізаційну модель для знаходження точки беззбитковості з урахуванням обмежень на об’єми виробництва по кожному асортименту продукції. Статья посвящена исследованию прибыли, затрат, точки безубыточности предприятий пищевой промышленности. Построена оптимизационная модель для нахождения точки безубыточности с учетом ограничений на объемы производства по каждому ассортименту продукции. The article investigates profits, costs, break-even point by the example of the food industry. Optimization model was constructed to find the break-even point with the limitations of production volumes for each product range. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3321 |
Appears in Collections: | Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Моделювання беззбитковості підприємства з урахуванням обмежень.pdf | 511,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.