Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3382
Назва: Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства
Автори: Яцковий, Д.В.
Яцковой, Д.В.
Yatskovoy, D.
Бібліографічний опис: Яцковий Д. В. Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства / Д. В. Яцковий // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 4 (51). – С. 183-188.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах розвитку господарської діяльності. Вивчено проблеми оцінки конкурентоспроможності на мікрорівні. Розглянуто питання формування конкурентоспроможності суб’єктів господарювання, проаналізовано різні методи оцінки конкурентоспроможності підприємств, визначено сфери їх застосування, виявлено переваги та недоліки. Запропоновано власний підхід до експрес-оцінки конкурентоспроможності харчових підприємств. The article disclosed methods for assessing the level of competitiveness in the current conditions of economic activity. The problem of assessing the competitiveness at the micro level is studied. The questions of the competitiveness of economic entities are researched, analyzes different methods of assessing the competitiveness of enterprises are analyzed, their scope, are advantages and disadvantages are defined. An authorial approach to rapid assessment of the competitiveness of food enterprises is proposed.
Опис: http://vsed.oneu.edu.ua
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3382
ISSN: 2313-4569
Розташовується у зібраннях:Випуск 4, № 51
Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства.pdf150,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.