Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3382
Title: | Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства |
Authors: | Яцковий, Д.В. Яцковой, Д.В. Yatskovoy, D. |
Citation: | Яцковий Д. В. Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства / Д. В. Яцковий // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 4 (51). – С. 183-188. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Abstract: | У статті розкрито методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах розвитку господарської діяльності. Вивчено проблеми оцінки конкурентоспроможності на мікрорівні. Розглянуто питання формування конкурентоспроможності суб’єктів господарювання, проаналізовано різні методи оцінки конкурентоспроможності підприємств, визначено сфери їх застосування, виявлено переваги та недоліки. Запропоновано власний підхід до експрес-оцінки конкурентоспроможності харчових підприємств. The article disclosed methods for assessing the level of competitiveness in the current conditions of economic activity. The problem of assessing the competitiveness at the micro level is studied. The questions of the competitiveness of economic entities are researched, analyzes different methods of assessing the competitiveness of enterprises are analyzed, their scope, are advantages and disadvantages are defined. An authorial approach to rapid assessment of the competitiveness of food enterprises is proposed. |
Description: | http://vsed.oneu.edu.ua |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3382 |
ISSN: | 2313-4569 |
Appears in Collections: | Випуск 4, № 51 Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства.pdf | 150,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.