Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуменюк, В.Я.-
dc.contributor.authorСамолюк, Н.М.-
dc.date.accessioned2015-08-27T12:06:40Z-
dc.date.available2015-08-27T12:06:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГуменюк В. Я. Оптимізація набору продуктового кошика в контексті регулювання реальних доходів найманих працівників / В. Я. Гуменюк, Н. М. Самолюк // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 4 (51). – С. 222-228.ru_RU
dc.identifier.issn2313-4569-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3387-
dc.descriptionhttp://vsed.oneu.edu.uaru_RU
dc.description.abstractУ статті наведено новий метод оцінювання та моніторингу прожиткового мінімуму, в основу якого покладено біоенергетичну одиницю споживання (БЕОС) та реальну структуру витрат населення на харчування, непродовольчі товари і послуги. Вартість БЕОС може слугувати одиницею виміру доходів населення, у тому числі базових стандартів. The new method of estimation and monitoring of living cost is presented in this article. In its base there is bioenergetics unit of consumption (BEUC) and real structure of expenditures of population on food, households and services. The cost of BEUC may serve as a unit of mensuration of population income, and as well basic standarts.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.titleОптимізація набору продуктового кошика в контексті регулювання реальних доходів найманих працівниківru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 4, № 51



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.