Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3464
Title: Загальні аспекти вибору показників оцінювання ефективності інноваційної активності підприємств харчової промисловості
Authors: Андрійчук, Ю.А.
Citation: Андрійчук Ю. А. Загальні аспекти вибору показників оцінювання ефективності інноваційної активності підприємств харчової промисловості / Ю. А. Андрійчук // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 2 (53). – С. 14-18.
Issue Date: 2014
Publisher: Одеський національний економічний університет
Abstract: У статті розглянуто проблематику оцінювання рівня ефективності інноваційної активності вітчизняних підприємств харчової промисловості. Визначено ознаки вибору показників ефективності інноваційної активності у існуючих наукових доробках. Окреслено проблемність основних підходів до узгодження переліку показників за рівнем об’єктивності та рівнем охоплення. Запропоновано авторський підхід до формування системи показників оцінювання ефективності інноваційної активності. The problems of evaluation of the effectiveness of innovative activity of domestic food industry were considered. Features of the choice of performance indicators of innovative activity in the existing scientific heritage were defined. It was outlined the main problematic approaches, which is the consistency of the list of indicators in terms of objectivity and level of coverage. The conceptual approaches to the formation of the author’s assessment of the effectiveness of the system of indicators of innovative activity were proposed.
Description: http://vsed.oneu.edu.ua
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3464
ISSN: 2313-4569
Appears in Collections:Випуск 2, № 53



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.