Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3464
Назва: Загальні аспекти вибору показників оцінювання ефективності інноваційної активності підприємств харчової промисловості
Автори: Андрійчук, Ю.А.
Бібліографічний опис: Андрійчук Ю. А. Загальні аспекти вибору показників оцінювання ефективності інноваційної активності підприємств харчової промисловості / Ю. А. Андрійчук // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 2 (53). – С. 14-18.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто проблематику оцінювання рівня ефективності інноваційної активності вітчизняних підприємств харчової промисловості. Визначено ознаки вибору показників ефективності інноваційної активності у існуючих наукових доробках. Окреслено проблемність основних підходів до узгодження переліку показників за рівнем об’єктивності та рівнем охоплення. Запропоновано авторський підхід до формування системи показників оцінювання ефективності інноваційної активності. The problems of evaluation of the effectiveness of innovative activity of domestic food industry were considered. Features of the choice of performance indicators of innovative activity in the existing scientific heritage were defined. It was outlined the main problematic approaches, which is the consistency of the list of indicators in terms of objectivity and level of coverage. The conceptual approaches to the formation of the author’s assessment of the effectiveness of the system of indicators of innovative activity were proposed.
Опис: http://vsed.oneu.edu.ua
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3464
ISSN: 2313-4569
Розташовується у зібраннях:Випуск 2, № 53



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.