Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3548
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРусак, О.П.-
dc.date.accessioned2015-09-11T10:55:13Z-
dc.date.available2015-09-11T10:55:13Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРусак О. П. Діагностика цін в умовах формування ринку продукції тваринництва / О. П. Русак // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 2 (53). – С. 259-263.ru_RU
dc.identifier.issn2313-4569-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3548-
dc.descriptionhttp://vsed.oneu.edu.uaru_RU
dc.description.abstractУ статті розглянуто актуальність ринку продукції тваринництва в контексті формування продовольчої безпеки країни. Розкрито особливості диференціювання цін на регіональному рівні та показано необхідність виявлення основних економічних параметрів щодо їх регулювання. Виявлено причини цінової нестабільності на ринку продукції тваринництва та обґрунтовано пропозицій щодо їх усунення. The paper shows the actuality of the animal products market in the context of the forming national food safety. The specialty of price differentiation on the regional level is described, and also shown the need of defining the main economic parameters of price regulation. The reasons of price instability on the animal products have been found out and some measures concerning their removal have been suggested.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.titleДіагностика цін в умовах формування ринку продукції тваринництваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 2, № 53



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.