Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3577
Назва: Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України
Автори: Заїнчковський, А.О.
Бібліографічний опис: Заїнчковський А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України / А. О. Заїнчковський // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 109-114.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерської галузі України. Наведено загальну характеристику основних суб’єктів – підприємств-лідерів, ТОП-100 кондитерсь- ких компаній, виробництво основних видів продукції, обсягів експорту та імпорту кондитерських виробів, а також визначено передумови розвитку. The modern condition and trends of the confectionery industry market development in Ukraine are analyzed in the article. The general characteristics of the main actors – businesses leaders, top 100 confectionery companies, production of basic products, exports and imports of confectionery are presented, preconditions of the development are also determined.
Опис: http://vsed.oneu.edu.ua
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3577
ISSN: 2313-4569
Розташовується у зібраннях:Випуск 3, № 54



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.