Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний економічний університет
Анотація
У статті проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерської галузі України. Наведено загальну характеристику основних суб’єктів – підприємств-лідерів, ТОП-100 кондитерсь- ких компаній, виробництво основних видів продукції, обсягів експорту та імпорту кондитерських виробів, а також визначено передумови розвитку.
The modern condition and trends of the confectionery industry market development in Ukraine are analyzed in the article. The general characteristics of the main actors – businesses leaders, top 100 confectionery companies, production of basic products, exports and imports of confectionery are presented, preconditions of the development are also determined.
Опис
http://vsed.oneu.edu.ua
Ключові слова
Бібліографічний опис
Заїнчковський А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України / А. О. Заїнчковський // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 109-114.